Activiteiten

Woonzorgpark Willem van den Bergh

Op het woonzorgpark is van alles te doen. Je kunt op het park natuurlijk lekker wandelen en fietsen, alleen of met begeleiding. Op het park vind je ook een footgolfbaan. Dat is een combinatie van voetbal en golf. En daarna een kopje koffie of thee met iets lekkers bij Restaurant Plein6. In de zomer kun je zwemmen in het buitenbad. Er is een kinderboerderij, manege, een speciale speeltuin en een trimbaan. We organiseren regelmatig een disco-avond en een bioscoopavond. Genoeg te doen dus!

Restaurant Plein6 Noordwijk

Berghshop

De Berghshop is niet alleen een kringloopwinkel. Het is tevens een dagbestedingslocatie voor jongeren. Zij kunnen hier hun werkcarriere op een veilige en veelzijdige plek starten. Aan de kringloopwinkel zijn verschillende werkplaatsen verbonden waar jongeren ingekomen spullen opknappen en gereed maken voor verkoop in de winkel. In de kringloopwinkel treft u vele mooie goederen aan. Deze spullen worden door particulieren aan ons gratis gedoneerd.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Boerderij d’Overkant

In boerderij d'Overkant kun je genieten van de rare sprongen van de geitjes? Of kijken bij de pasgeboren lammetjes? Of de leuke activiteiten bezoeken die regelmatig door het team van de boerderij worden georganiseerd? Geniet dan nog even na op het terras bij de boerderij, waar je lekker koffie kunt drinken.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Manege De Woeste Hoeve

Bij manege De Woeste Hoeve kun je paarden bewonderen of misschien zelf aaien! De Woeste Hoeve organiseert ook regelmatig leuke activiteiten zoals een dressuurwedstrijd en een koetsendag.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Snoezelruimte Droomdal

Even tot rust komen en je laten verwonderen? Snoezeltheater Droomdal bestaat uit een sfeervolle snoezelruimte met leuke verschillende thema's en betoverende onderdelen. Droomdal is te bezoeken door particulieren en instellingen. Het snoezeltheater is uitermate geschikt voor (dementerende) ouderen, volwassenen en kinderen die speciale aandacht of zorg nodig hebben en voor studenten van diverse opleidingen binnen de zorg.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Speel-o-theek de Speelbergh

Speel-o-theek De Speelbergh is een uitleen-, advies- en informatiecentrum voor algemeen en aangepast spelmateriaal. De Speelbergh is gespecialiseerd in spel- en snoezelmateriaal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het assortiment is echter groot en gevarieerd en biedt mogelijkheden voor alle leeftijden en verschillende doelgroepen. Instellingen zoals dagverblijven, scholen, verpleeghuizen en woonvoorzieningen kunnen gebruik maken van onze diensten. Maar ook particulieren, verenigingen en bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze deskundige medewerksters zullen je graag helpen en adviseren bij de keuze.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Speeltuin en belevingstuin De Willemstuin

Naast Boerderij d’Overkant zit de speeltuin van het zorgpark. Een heerlijk ruim opgezette speeltuin, waar je naar hartenlust kunt ravotten, verstoppertje spelen, tikkertje doen of een balletje kunt trappen. Wil je je zintuigenelangrijke manier zijn om contact te maken met de omgeving of om uitgedaagd te worden actief te zijn? In belevingstuin De Willemstuin worden onder andere de ogen, neus en tast geprikkeld om tot actie te komen of om simpelweg van de voorwerpen, rust en natuur te genieten. De Willemstuin is omheind en afsluitbaar, zodat je met een gerust hart jouw kind de tuin kan laten verkennen. De Willemstuin is ook een fijne plek voor ouderen voor wie een omheinde buitenplaats mogelijkheid biedt om zonder te verdwalen te genieten van al het moois in de tuin. Je vindt de belevingstuin aan de Hertenlaan, tegenover de kinderboerderij.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Dirk Kuyt sportveld

Het sinds augustus jl. opgeleverde Dirk Kuyt sportveld biedt eenieder tal van mogelijkheden; voetballen, basketballen, volleyballen en je oefeningen doen aan de rekstok. Een kleine sintelbaan maakt het sportveld helemaal af! Naast nieuwe pand Plein 6 ligt het openbare Dirk Kuyt sportveld.

Restaurant Plein6 Noordwijk

Wandelen

Het zorgpark is ongeveer 54 ha. groot. Het is een parkachtig gebied met diverse wandelpaden. Te voet op skeelers, op de fiets of met de rolstoel; Je kunt op het zorgpark genieten van de rust en de natuur.

Heeft u andere wensen? Bel, mail of kom gerust langs voor meer informatie.

Neem contact opof bel 088 – 0363241