Menukaart

Lunchen en dineren

Restaurant Plein6 is een unieke plek op woonzorgpark Willem van den Bergh, om te zijn en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Van bewoners van het park tot recreanten, van kinderen tot senioren en van medewerkers 's Heeren Loo tot mensen die hun verwant bezoeken. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, een lunch of diner; iedereen is welkom bij Restaurant Plein6. Je zult merken dat ieder bezoek aan ons restaurant uniek en oprecht is, waarin kwaliteit, beleving en gezelligheid – voor medewerker en klant – voorop staat.

Het restaurant telt ruim 60 zitplaatsen, is modern ingericht en geeft een prachtig breed uitzicht over de nieuw aangelegde tuin en het woonzorgpark. Met een vakkundige, creatieve kok en een enthousiast team maken wij een volgende stap naar professionalisering en het waarborgen van kwaliteit.

We hebben een lunchkaart samengesteld met betaalbare, zowel diverse klassieke als moderne gerechten. De lunchkaart wordt gedraaid van maandag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met vrijdag serveren wij van 17.00 – 19.30 uur ook een heerlijke, vers bereide daghap. Wekelijks nieuwe gerechten voor een fijne, betaalbare prijs.