05-02-2021

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website en huisstijl! Er is hard gewerkt om tot dit geweldige resultaat te komen. In samenwerking met Concepticus, Bootschap en Lined is er een compleet nieuwe en eigen huisstijl en bijbehorende website ontwikkeld.

De huisstijl en website geven goed weer wie wij zijn; speels, toegankelijk en uniek, maar wel met oog op kwaliteit. De voortreffelijke fotoshoot met Richard Smit geeft de sfeer en het karakter van ons restaurant goed weer. Restaurant Plein6 is een unieke plek op woonzorgpark Willem van den Bergh, om te zijn en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Van bewoners van het park tot recreanten, van kinderen tot senioren en van medewerkers 's Heeren Loo tot mensen die hun verwant bezoeken. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, voor een kinderfeestje of een meeting; iedereen is welkom bij Plein6.

We willen onze samenwerkende partijen bedanken voor het geleverde werk en hopen eenieder gauw te ontvangen in Restaurant Plein6!