11-05-2021

Vacature activiteitenbegeleider

Vacature activiteitenbegeleider

Heb jij ervaring in de horeca en wil jij jouw talent inzetten in een maatschappelijke organisatie? Heb je affiniteit met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij, voor onze nieuwe horecagelegenheid, op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Je gaat werken in de bediening van een bijzonder restaurant: Restaurant Plein6. Dit is een unieke locatie op woonzorgpark Willem van den Bergh, om te zijn en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Van bewoners tot recreanten, van kinderen tot senioren. Iedereen is welkom bij Restaurant Plein6.

Hoe ga je helpen?
Je zorgt voor een warm ontvangst van de gasten. Je houdt je bezig met de bediening en alle taken die erbij horen. En vooral dat de gasten een leuke tijd hebben gehad! Je bent beschikbaar op zaterdag en doordeweekse avonden tot 20.30 uur. De tijden zijn afhankelijk van de maatregelen, in verband met Corona. Wil je bijvoorbeeld tijdens jouw vakantie meer werken? Wij stemmen met jou af hoeveel uur en wanneer je kan werken. Je werkt hierbij nooit alleen en je krijgt de kans om te leren van ervaren, deskundige collega's. 

Heb je interesse en wil je solliciteren? Klik op onderstaande link en laat je gegevens achter!

https://www.sheerenloo.nl/vacatures/activiteiten-begeleider-restaurant-bijbaan-877063