Over ons

Trots op ons team

Restaurant Plein6 is een unieke plek op woonzorgpark Willem van den Bergh, om te zijn en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Van bewoners van het park tot recreanten, van kinderen tot senioren en van medewerkers 's Heeren Loo tot mensen die hun verwant bezoeken. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, voor een kinderfeestje of een meeting; iedereen is welkom bij Restaurant Plein6. Je zult merken dat ieder bezoek aan ons restaurant uniek en oprecht is, waarin kwaliteit, beleving en gezelligheid – voor medewerker en klant – voorop staat.

Het restaurant telt ruim 100 zitplaatsen, is modern ingericht en geeft een prachtig breed uitzicht over de nieuw aangelegde tuin en het woonzorgpark. Met een vakkundige, creatieve kok en een enthousiast team maken wij een volgende stap naar professionalisering en het waarborgen van kwaliteit. We hebben een menukaart samengesteld met betaalbare, zowel diverse klassieke als moderne gerechten.

Met Restaurant Plein6 creëren wij vooral een gezellige en toegankelijke ontmoetingsplek zoals we die van vroegere tijden op het park kennen, maar wel voorzien van een modern jasje.

Corina
Greet
Hans
Jari
Jenny
Martijn
Milou
Petra
Rebecca
Sander
Willemijn