Over ons

Trots op ons team

Restaurant Plein6 is onderdeel van 's Heeren Loo, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Restaurant Plein6 is een unieke plek op woonzorgpark Willem van den Bergh, om te bezoeken en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Van bewoners van het park tot recreanten, van kinderen tot senioren en van medewerkers 's Heeren Loo tot mensen die hun verwant bezoeken. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, voor een kinderfeestje of een meeting; iedereen is welkom bij Restaurant Plein6. Je zult merken dat ieder bezoek aan ons restaurant uniek en oprecht is, waarin kwaliteit, beleving en gezelligheid – voor medewerker en gast – voorop staat.

Het restaurant telt ruim 60 zitplaatsen, is modern ingericht en geeft een prachtig breed uitzicht over de nieuw aangelegde tuin en het woonzorgpark. Met vakkundige, creatieve koks en een enthousiast team aan begeleiders en onze medewerkers zetten wij een uniek concept neer. Restaurant Plein6 is gebaseerd op een zinvolle daginvulling creëren voor mensen met een verstandelijke beperking, onze medewerkers. We hebben een menukaart samengesteld met kwalitatieve en betaalbare gerechten. 

Met Restaurant Plein6 creëren wij vooral een gezellige en toegankelijke ontmoetingsplek zoals we die van vroegere tijden op het park kennen, voorzien van een modern jasje.